Find svar på spørgsmål om ChipChop
ChipChop

FAQ

Kan jeg fortryde mit køb?

Du kan som udgangspunkt ikke fortryde dit køb. Men produktionen af dit møbel går ikke i gang i det sekund du trykker køb. I tilfælde af at du er kommet til at skrive et forkert mål eller har andre rettelser, er det muligt at rette hvis du kontakter os hurtigst muligt på telefon 50205200.

Hvornår bliver betalingen trukket?

Vi trækker betalingen med det samme. Dette sker fordi du bestiller en specialvare. Da vi ikke er en masseproducent, skal vi købe materialer hjem før vi kan påbegynde produktionen af dit møbel

Hvordan er processen?

Vi har forsøgt at gøre det at handle speciallavede møbler til en lettilgængelig proces. Når du handler hos os skal du bare vælge den model der falder i din smag, tilpasse til netop de mål du ønsker, trykke “læg i kurv” og betal. Derefter bestiller vi materialerne hjem og vores software udarbejder den data, som CNC fræseren efterfølgende producerer møblet efter. Møblet bliver pakket som flatpacks og derfter sendt til dig. Du samler selv møblet ud fra den medfølgende vejledning.

Hvordan plejer jeg mit møbel?

De overflader som er lavet i lakeret birkefiner, anbefaler vi at tørres over med en hårdt opvredet klud. Du kan også sagtens anvende en mild sæbe. Valchrmomat produkterne er olieret når du modtager dem. Her anbefaler vi en tør klud som daglig pleje. Valchromat har godt af at få oliebehandling af og til.

I tilfælde af ridser: Tør fladerne over med en fugtig klud og tør efter med et viskestykke. Hvis det er nødvendigt kan du slibe med fint sandpapir. Påfør olie og lad det trække ind i 10 minutter. Tør overskydende olie af med en tør fnugfri klud.

Kan man bestille et møbel som der ikke findes en model af?

Ja det kan man sagtens. Med vores “vi designer sammen” løsning kan det meste lade sig gøre. Vi kan både arbejde ud fra en af de møbler vi har i shoppen og ud fra mål og en simpel skitse du tegner og sender til os. Vi sender et tilbud for kun 500 kr. Hvis du ønsker at vi kommer ud til dig og tager et idemøde, hvor vi tegner skitser og hjælper med at finde den bedste løsning, er prisen 2500 kr. Begge beløb bliver selvfølgelig trukket fra hvis du vælger at købe dit drømmemøbel.

Leverer i til hele Danmark?

Vi leverer til Jylland og brofaste øer. Ved levering til de små øer, skal der laves en særlig aftale og der kan forekomme et tillæg til leveringsprisen.

Hos ChipChop arbejder vi på at nedbringe vores CO2 aftryk mest muligt. Derfor samler vi så mange ordrer som muligt i den samme leverance, for ikke at køre landevejene tynde med en halvtom bil. Derfor kan det hænde at din ordre kommer hurtigere frem end forventet, hvis den kan nå med i en forsendelse der er klar. Og andre gange tager det den fulde leveringstid fordi vi gerne vil have flere ordrer med på turen.

Hvor producerer i henne?

Produktionen af alle ChipChops møbler foregår i Danmark. Vi producerer vores møbler digitalt, på vores værksted i Københavns Sydhavn. Vores filosofi er at producere lokalt for at mindske CO2, og derfor er det vores ambition på sigt, at indlede samarbejder med værksteder over hele landet og derefter Europa.

Kan man skille ChipChop møbler ad igen?

Ja møblerne er samlet uden brug af lim, med undtagelse af skufferne, og fordi møblerne ikke er malet kan de skilles og samles uden at de bliver grimme. Traditionelt kan du ikke tage dine snedkermøbler med, når du flytter, men vores møbler på mål kan følge dig hele livet, fordi de kan skilles ad, samles på nye måder og dække nye behov i nye hjem. Ofte vil det også være muligt at bygge videre på møblerne.

Hvad er valchromat?

Valchromat består af sammenpressede træfibre, hvor blandet bivoks bliver brugt til at binde fibrene sammen. Pladerne er gennemfarvede, hvilket gør at ridser og skader nemt kan udbedres. En af fordelene ved valchromat er at man i produktionen kan anvende resttræ, træaffald og udtyndingstræ med en for lille diameter, som gør at det ikke kan anvendes til tømmer, brædder og lignende. Altså er materialet med til at mindske ressourcespild. Valchromat fås i mange farver og du kan frit vælge hvilken du vil bruge til dit møbel.

Hvad er birkefiner?

Birkefiner er træplader der består af tynde lag finer limet sammen, til et stærkt og ensartet materiale som er velegnet til møbelproduktion. Vi har valgt at producere i birkefiner fordi der bliver produceret store mængder birketræ i Europa, hvilket gør det til et mere bæredygtigt valg.

Hvis du ikke fandt svaret på dit spørgsmål her, er du meget velkommen til at kontakte os på: hej@chipchop.dk

Vi planter et træ for hvert møbel vi sælger

På den måde giver vi tilbage til naturen

Læs mere om hvorfor vi planter træer

+140 glade kunder

har købt møbler på mål ved ChipChop

Læs hvad vores kunder siger

Dansk design og produktion

Designet efter dine mål og ønsker

Læs om vores design og produktion