Find svar på spørgsmål om ChipChop
ChipChop

FAQ

Kan jeg fortryde mit køb?

JA! Du kan fortryde dit køb indenfor 2 arbejdsdage. Produktionen af dit møbel går ikke i gang i det sekund du trykker køb. I tilfælde af at du er kommet til at skrive et forkert mål eller har andre rettelser, er det muligt at rette hvis du kontakter os hurtigst muligt på telefon 50 20 52 00.

Hvornår bliver betalingen trukket?

Vi trækker betalingen med det samme. Dette sker fordi du bestiller en specialvare. Da vi ikke er en masseproducent, skal vi købe materialer hjem før vi kan påbegynde produktionen af dit møbel. I tilfælde af at du fortryder eller dit køb, se ovenfor, returnere vi beløbet til dig indenfor 14 dage.

Hvordan er processen?

Vi har forsøgt at gøre det at handle speciallavede møbler til en lettilgængelig proces. Når du handler hos os skal du bare vælge den model der falder i din smag, tilpasse til netop de mål du ønsker, trykke “læg i kurv” og betal. Derefter bestiller vi materialerne hjem og vores software udarbejder den data, som CNC fræseren efterfølgende producerer møblet efter. Møblet bliver pakket som flatpacks og derfter sendt til dig. Du samler selv møblet ud fra den medfølgende vejledning.

Kan man bestille et møbel som der ikke findes en model af?

Ja det kan man sagtens. Med vores “vi designer sammen” løsning kan det meste lade sig gøre. Vi kan både arbejde ud fra en af de møbler vi har i webshoppen og ud fra mål og en simpel skitse du tegner og sender til os. Hvis du ønsker at vi kommer ud til dig og tager et idemøde, hvor vi tegner skitser og hjælper med at finde den bedste løsning, er prisen 2500 kr. Beløbet bliver selvfølgelig trukket fra hvis du vælger at købe dit drømmemøbel.

Leverer i til hele Danmark?

Vi leverer gratis til hele Danmark dog ikke til Grønland og Færøerne.

Hos ChipChop arbejder vi på at nedbringe vores CO2 aftryk mest muligt. Derfor samler vi så mange ordrer som muligt i den samme leverance, for ikke at køre landevejene tynde med en halvtom bil. Derfor kan det hænde at din ordre kommer hurtigere frem end forventet, hvis den kan nå med i en forsendelse der er klar. Og andre gange tager det den fulde leveringstid fordi vi gerne vil have flere ordrer med på turen.

Hvor producerer i henne?

Produktionen af alle ChipChops møbler foregår i Danmark. Vi producerer vores møbler digitalt, på vores værksted i Københavns Sydhavn. Vores filosofi er at producere lokalt for at mindske CO2, og derfor er det vores ambition på sigt, at indlede samarbejder med værksteder over hele landet og derefter Europa.

Kan man skille ChipChop møbler ad igen?

Ja møblerne er samlet uden brug af lim, med undtagelse af skufferne, og fordi møblerne ikke er malet kan de skilles og samles uden at de bliver grimme. Traditionelt kan du ikke tage dine snedkermøbler med, når du flytter, men vores møbler på mål kan følge dig hele livet, fordi de kan skilles ad, samles på nye måder og dække nye behov i nye hjem. Ofte vil det også være muligt at bygge videre på møblerne.

Hvad er valchromat?

Valchromat består af sammenpressede træfibre, hvor blandet bivoks bliver brugt til at binde fibrene sammen. Pladerne er gennemfarvede, hvilket gør at ridser og skader nemt kan udbedres. En af fordelene ved valchromat er at man i produktionen kan anvende resttræ, træaffald og udtyndingstræ med en for lille diameter, som gør at det ikke kan anvendes til tømmer, brædder og lignende. Altså er materialet med til at mindske ressourcespild. Valchromat fås i mange farver og du kan frit vælge hvilken du vil bruge til dit møbel.

Hvad er birkefiner?

Birkefiner er træplader der består af tynde lag finer limet sammen, til et stærkt og ensartet materiale som er velegnet til møbelproduktion. Vi har valgt at producere i birkefiner fordi der bliver produceret store mængder birketræ i Europa, hvilket gør det til et mere bæredygtigt valg.

Hvordan plejer jeg mit møbel?

De overflader som er lavet i lakeret birkefiner, anbefaler vi at tørres over med en hårdt opvredet klud. Du kan også sagtens anvende en mild sæbe. Valchromat produkterne er olieret når du modtager dem. Her anbefaler vi en tør klud som daglig pleje. Valchromat har godt af at få oliebehandling af og til.

Hvad gør jeg i tilfælde af ridser

Tør fladerne over med en fugtig klud og tør efter med et viskestykke. Hvis det er nødvendigt kan du slibe med fint sandpapir. Påfør olie og lad det trække ind i 10 minutter. Tør overskydende olie af med en tør fnugfri klud.

+170 glade kunder

Har købt møbler på mål hos ChipChop

Læs hvad vores kunder siger

Gratis fragt

Vi leverer møblerne til din dør

Læs om levering

30 dages returret

30 dage til at blive forelsket i dit nye møbel

Læs mere om din returret

Vi planter et træ for hvert møbel vi sælger

På den måde giver vi tilbage til naturen

Læs mere om hvorfor vi planter træer