Levering af dine drømmemøbler
ChipChop

Levering

  • Vi sender til hele Danmark. Fragtprisen er 500 kr. ved samlet købssum under 10.000 Kr. inklusiv. moms. Ved samlet købssum over 10.000 Kr. inkl. moms. tilbyder vi gratis fragt. Ved levering til ikke brofaste øer vil der forekomme et tillæg.

  • Varer vil blive leveret til kanstenen på adressen, der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). Dine varer sendes med et kurerfirma valgt af ChipChop ApS.

  • Der er mulighed for levering alle ugens dage, vi kontakter dig og finder en tid der passer dig. Din vare vil blive leveret senest 21 hverdage efter bestillingen.

Hos ChipChop tænker vi på at nedbringe vores CO2 aftryk mest muligt. Derfor samler vi så mange ordrer som muligt i den samme leverance, for ikke at køre landevejene tynde med en halvtom bil. Derfor kan det hænde at din ordre kommer hurtigere frem end forventet, hvis den kan nå med i en forsendelse der er klar. Og andre gange tager det den fulde leveringstid fordi vi gerne vil have flere ordrer med på turen.

Levering

Vi planter et træ for hvert møbel vi sælger

På den måde giver vi tilbage til naturen

Læs mere om hvorfor vi planter træer

+140 glade kunder

har købt møbler på mål ved ChipChop

Læs hvad vores kunder siger

Dansk design og produktion

Designet efter dine mål og ønsker

Læs om vores design og produktion