Møbler på mål - speciallavede ChipChop løsninger
ChipChop

Når møbler på mål giver mening

Speciallavede møbler er eftertragtede af mange gode grunde. De kan tilpasses dit hjem på millimeteren, dække et helt særligt behov og understrege det unikke ved din bolig. Men møbler på mål er også ofte i en prisklasse for sig.

Hos ChipChop banker vores hjerter for at lave smukke og simple møbler på mål i en prisklasse, som er tilgængelig for flest mulige. Vi har derfor udviklet et stykke software, som digitaliserer en stor del af produktionen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde drømmemøbler til en pris, hvor rigtig mange kan være med, uden at vi går på kompromis med hverken kvalitet, holdbarhed eller design.

Traditionelt kan du ikke tage dine snedkermøbler med, når du flytter. Men designer du et drømmemøbel sammen med os, kan møblet følge dig hele livet, fordi de kan skilles ad, samles på nye måder og dække nye behov i nye hjem. Hos ChipChop gemmer vi nemlig dine tegninger, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du ønsker at udbygge dine møbler eller har brug for sparring til, hvordan du kan bruge dem i en ny sammenhæng.

Reol, opbevaring, indbygget bar, skab, lakeret birkefinér, grå valchromat

+170 glade kunder

Har købt møbler på mål hos ChipChop

Læs hvad vores kunder siger

Gratis fragt

Vi leverer møblerne til din dør

Læs om levering

30 dages returret

30 dage til at blive forelsket i dit nye møbel

Læs mere om din returret

Vi planter et træ for hvert møbel vi sælger

På den måde giver vi tilbage til naturen

Læs mere om hvorfor vi planter træer