ChipChop - opfylder dine møbeldrømme - digitalt, bæredygtigt, lokalt
ChipChop

Om ChipChop

I ChipChop brænder vi for at tilbyde dig de bedste møbler på mål special tilpasset til lige netop dig og din families behov og ønsker. Vi har en stor passion for, at det er dig som kunde, som er med til at definere, hvordan dine møbler skal være designet og se ud. Vi tror på, at du bedst ved hvilke møbler der passer ind i dit hjem.

Vi synes det giver mening at de møbler der står i dit hjem, har rejst kortest muligt for at komme hjem til dig, derfor designer, og producerer vi vores møbler her i Danmark. At vi producerer i Danmark, har tilmed en gavnlig effekt i forhold til klimaudfordringen og er med til at sikre at dine møbler ikke har rejst fra den anden side af jorden for at stå i din stue. Vi er meget inspireret af de digitale muligheder for design og produktion og tilgængelighed der er kommet for disse teknologier. Vi ser et kæmpe potentiale i at kunne producere lokalt og on-demand. Indenfor møbel og interiørbranchen er der et stort ønske fra kunderne om i langt højere grad end tidligere at være med til at designe og sammensætte det de køber. Det ønske arbejder vi hver dag for at indfri, så du som kunde i ChipChop kan bestille møbler der er produceret i Danmark og tilpasset lige netop dine behov og ønsker.

For at kunne tilbyde vores møbler på mål til en konkurrencedygtig pris køber du som kunde møblerne direkte fra os på vores webshop. På den måde skærer vi unødige fordyrende mellemled som grossister og forhandlere fra og kan give dig den bedste pris for lige netop det møbel du vil have.

ChipChop er startet og drives dagligt af Morten Ydefeldt og Kristoffer Munk Agger. Vi er gamle studiekammerater og begge uddannet Industrielle Designere. Partnerteamet bag ChipChop er med tiden blevet udvidet så det nu også tæller Martin Lynge, Jens Laigaard og Benny Svenningsen.

Vi startede vores rejse med dansk produktion af møbler på mål i starten af 2018, vores udgangspunkt var reoler og det er stadig dem vi sælger flest af, men med tiden er vores møbel udvalg blevet udvidet til alt fra badeværelsesmøbler til hele køkkener designet og bygget fra bunden efter vores kunders behov og ønsker. Vi glæder os alle til at hjælpe dig med dine møbeldrømme!

Team ChipChop

Design dine møbler her
Om ChipChop

Kontakt os

Ring 50205200

Vi er klar til at tale med dig om dine møbeldrømme.

Mandag til Fredag fra kl. 10.00 - 22.00

Skriv til: hej@chipchop.dk

Du kan skrive hele døgnet og forvente svar den følgende hverdag.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt os

+170 glade kunder

Har købt møbler på mål hos ChipChop

Læs hvad vores kunder siger

Gratis fragt

Vi leverer møblerne til din dør

Læs om levering

30 dages returret

30 dage til at blive forelsket i dit nye møbel

Læs mere om din returret

Vi planter et træ for hvert møbel vi sælger

På den måde giver vi tilbage til naturen

Læs mere om hvorfor vi planter træer