ChipChop - opfylder dine møbeldrømme - digitalt, ansvarligt, lokalt
ChipChop

ChipChop - Presse

ChipChop blev stiftet i 2018 af Morten Ydefeldt og Kristoffer Munk Agger, begge uddannet Industrielle Designere.

Partnerteamet bag ChipChop er med tiden blevet udvidet så det nu også tæller Martin Lynge, Jens Laigaard og Benny Svenningsen.

ChipChop har hjemme i Københavns Sydhavn, hvor både kontor og produktion er placeret.

ChipChop laver speciallavede møbler, digitalt producerede, i høj kvalitet.

Hos ChipChop banker vores hjerter for at lave smukke og simple speciallavede møbler, i en prisklasse, som er tilgængelig for flest mulige. Vi har derfor udviklet et stykke software, som digitaliserer en stor del af produktionen, hvilket betyder, at vi kan tilbyde drømmemøbler til en pris, hvor rigtig mange kan være med, uden at vi går på kompromis med hverken kvalitet, holdbarhed eller design. Vi producerer møblerne lokalt på vores værksted i Københavns Sydhavn, og ved at undgå transport på tværs af landegrænser minimerer vi CO2-udledningen, hvilket er en væsentlig faktor i en ansvarlig møbelproduktion. Vores forretningsmodel er baseret på on-demand produktion, lokalt, med FSC certificerede materialer og høj kvalitet.

Billedmateriale
ChipChop - Presse

Speciallavede møbler

Møblerne bliver produceret på specialordre fra kunden, altså bliver hver enkelt møblet lavet på kundens specifikationer.

Individualisering

ChipChop giver dig mulighed for at individualisere dine møbler og dermed få møbler som er tilpasset dine individuelle behov og ønsker.

Digitaliserede snedkermøbler

Møblerne er tilpasset som var de snedkermøbler, men en del af processen er digitaliseret. Tegningerne bliver genereret digitalt, via vores software, og sendt til en CNC fræser, som skærer delene ud. Dermed kan vi lette nogle processer, hvilket gør os konkurrencedygtige på pris, uden af gå på kompromis med kvaliteten.

Ansvarlig møbelproduktion

Ansvarlig møbelproduktion er for os; holdbare kvalitetsmøbler, produceret lokalt, af fornuftige materialer, med minimalt spild og med minimal transport.

Reol, opbevaring, integreret dj pult, pladeopbevaring, lakeret birkefiner

+170 glade kunder

Har købt møbler på mål hos ChipChop

Læs hvad vores kunder siger

Gratis fragt

Vi leverer møblerne til din dør

Læs om levering

30 dages returret

30 dage til at blive forelsket i dit nye møbel

Læs mere om din returret

Vi planter et træ for hvert møbel vi sælger

På den måde giver vi tilbage til naturen

Læs mere om hvorfor vi planter træer